MAINE COON

 

 

SE*LittleFarm Madame Butterfly "Bell" 

Färg: MCO n 09 22 Svarttabby m vitt

Född: 2018-06-18

Far: CH S*Acconitum's Sixten MCO n 09 22

Mor: IC HR*Ecliptic Antika MCO n 22

Denna lilla ljuvliga "Fröken Sockersöt" bestämde min dotter att hon skulle stanna och så blev det. Underbart temperament. Hon har ärvt sin mors vackra tabby mönster o blivit stor dam.


  SE*LittleFarm Charlies Angel "Tess" 

Färg: MCO ns 22 Svartsilvertabby 

Född: 2017-07-29

Far: CH DK*Coogan's Chuckie Sullivan 

MCO ns 24

Mor: IC HR*Ecliptic Antika MCO n 22

Denna skatt är sista fertila dotter efter sin vackra pappa. Han finns inte med oss längre och vi vårdar ljuvelen i kronan. Hon har ett fantastiskt temperament och är helt underbar som mamma. Nu ska hon vila till ev hösten 2022 innan nästa gång hon ska vänta smått.SE*LittleFarm SoHo 

Färg: MCO ns 22 Svartsilvertabby 

Född: 2018-12-09 

Far: SE*Korsars Katten Gustav MCO as 22

Mor: SE*LittleFarm Amarone MCO n 22

Denna sötnos bestämde min dotter att hon skall stanna och så blev det! Hon valde rätt 2 utställningar och EX1, Ex1, BIV-total o NOM. En mkt speciell Dam som vet vad hon vill och inte vill. Och en helt under mamma till sina små.

 SE*LittleFarm Brooklyn 

Färg: MCO n 22 Svarttabby 

Född: 2018-12-09 

Far: SE*Korsars Katten Gustav MCO as 22

Mor: SE*LittleFarm Amarone MCO n 22

Brooklyn har kommit tillbaka till oss hon trivdes inte med sina kompisar i sitt hem, blev stressad. Hon verkar känna igen sig här hemma, fast det gått så lång tid. Hon och syster SoHo verkar oxå känna igen varandra. 

Detta gör mig väldigt glad och lycklig, Brooklyn var en tjej från New York kullen som jag själv ville behålla. Men min dotter önskade SoHo istället och som Mamma ger man ju med sig ibland...Men så kom B ändå tillbaka och cirkeln är sluten.

 

SE*Kammahag's Greta "Lady" 

Färg: MCO n (09) Svart m diffus vitfläck 

Född: 2020-11-08 

Far: SE*LittleFarm Kenzo  MCO as 22

Mor: SE*Country Dream's Lakrits MCO n  

 

En fantastisk dam som gör skäl för sitt namn Lady hon är både graciös och vacker samt otroligt snäll och trevlig. Det visade sig också att hon är en fantastisk mamma till sina 3 pojkar.


 

SE*BigHappyLynx's Annabell "Kelly" 

Färg: MCO fs 09 22

Född: 2020-11-01

Far: CZ*Jimmy od Vajgaru MCO es 09 22

Mor: SE*LittleFarm Angel MCO n 22

 Vi har fått tillbaka linjer efter vår första  och underbara avkomma Julia. Kelly är barnbarn till Julia. Och vi hoppas på fina bebisar efter henne. Kelly är en härlig tjej som vet vad hon vill, Man kan säga att hon är en blandning mellan Kajsa Kavat och Ida i Katthult, Lönneberga.

Karta
E-postadress
Om