MAINE COON

 

                      

2022 

03 nov  Vi har fått kattungar i katteriet, Lady & Ippe!!!! Bilder och mera info läggs ut senare.

 Nytt under Omplacering samt en fertil avelshane är Till Salu, han är klar hos oss och vi har sparat avkommor. Han är bara 4 år och inte fått överdrivet med kullar ännu, så därför är beslutet att han kan gå vidare till annan registrerad uppfödare, se under Hanard.


 18 juli Se under fliken Kattungar, vi har 2 svarta lediga från Pizza-kullen som söker sina familjer, de är leveransklara. 

Samt en av de vita honorna i Valuta-kullen kommer att bli ledig inom kort, vi ska bara bestämma oss för vilken av dem som ska stanna. 

8  april  Äntligen har årets första kull fötts Kelly & Ippe var först ut med 3 st vackra bebisar, som vi har längtat... Vi lägger ut bilder under Kattungar när de har öppnat ögonen. Vi ska nu oxå behålla en son efter Ippe, vi har pensionerat Ippes vackra vita pappa Morris, så generna bör sparas vidare. 


27 mars   Nu väntar vi med spänning på den första kullen som ska födas iår, en vecka kvar. SE*LittleFarm Miss Li söker fortfarande sin egna familj. Se under Till Salu.

5 dec Vi har nu en söt tjej till Salu, se under kattungar. Vi har utvärderat henne för att stanna hos oss, men vi har bestämt oss för en annan hona istället. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Post
Samtal
Karta
Om