MAINE COON

 

                     


30 sep 

Då har de flesta flyttat från kullarna i våras. Det är bara underbara Eclairs  som vill ha flytta nu till egen familj. Hon är leveransklar nu, en ombesiktning görs innan leverans. Hon kan levereras till Norrköping 6-8 okt då vi ska på utställning. Hoppas det finns en familj för henne därute. Hon har en helt fantastisk personlighet !!!

10 juni 

Då är det flytt av Grekiska gudar Kullen denna helg. Två kullar söker sina egna familjer Se under Kattungar. Samt en ny kull är född på Sveriges nationaldag 6/6 mer info kommer Tess & Winston är föräldrar.

30 april 

Kungens födelsedag! Och vi har  Baby-boom i Katteriet, 3 lugna och nöjda mammor ligger nu i mitt sovrum och tar hand om sina små nallebjörnar. Se under Kattungar för bilder på 2 kullar och vilka som söker hem. Den tredje kullen är ganska nyfödd så där väntar vi för att se att allt går bra.

Grekiska kullen som föddes i Mars är det full rulle på, de har fått sin första vaccindos. Dom är så charmiga, keliga och roliga hela bunten. Alla pojkar har hittat sina hem bara söta Afrodite som söker sin familj.

02 april 

Kattungarna är nu 4v och det är full fart på dem, de äter och går på låda och är super sociala och vill bara ligga i våra knä och spinna. Man är helt kär i hela denna kull.

19 mars 

Kattungar har fått Tema namn denna gång efter Grekiska gudar samt bilder ligger ute nu. 

15 mars Kattungar har fötts hos oss 3 mars, se under rubrik Kattungar. Bilder kommer inom kort.

01jan 

SE*LittleFarm Avici "Ippe" har nu flyttat till nytt hem och får fortsätta sin karriär som avelshane.
Tack familjen för att han får ett så fantastiskt hem. Se under Kattungar flera av dem söker sina egna familjer.

2022 

28 dec 

Kattungarna växer , busar kelar och äter med god aptit. Vi har flera ur Bil-kullen som söker sina egna familjer, se under Kattungar. Nya planer och kullar på G, se under Planer.

16nov 

Vi har fått kattungar i katteriet, Tess & Ippe. Se under Kattungar
03 nov  

Vi har fått kattungar i katteriet, Lady & Ippe. Se under Kattungar

 Nytt under Omplacering samt en fertil avelshane är Till Salu, han är klar hos oss och vi har sparat avkommor. Han är bara 4 år och inte fått överdrivet med kullar ännu, så därför är beslutet att han kan gå vidare till annan registrerad uppfödare, se under Hanard.


 18 juli Se under fliken Kattungar, vi har 2 svarta lediga från Pizza-kullen som söker sina familjer, de är leveransklara. 

Samt en av de vita honorna i Valuta-kullen kommer att bli ledig inom kort, vi ska bara bestämma oss för vilken av dem som ska stanna. 

8  april  Äntligen har årets första kull fötts Kelly & Ippe var först ut med 3 st vackra bebisar, som vi har längtat... Vi lägger ut bilder under Kattungar när de har öppnat ögonen. Vi ska nu oxå behålla en son efter Ippe, vi har pensionerat Ippes vackra vita pappa Morris, så generna bör sparas vidare. 


27 mars   Nu väntar vi med spänning på den första kullen som ska födas iår, en vecka kvar. SE*LittleFarm Miss Li söker fortfarande sin egna familj. Se under Till Salu.

5 dec Vi har nu en söt tjej till Salu, se under kattungar. Vi har utvärderat henne för att stanna hos oss, men vi har bestämt oss för en annan hona istället. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Post
Samtal
Karta
Om