MAINE COON

 

 

Träffa familjen!

 

 

 

Här berättar vi mer om vår familj och vilka vi är, och annat roligt!

 

Vi som bor här på gården är jag Cinna, min dotter Jaqueline.

Idag har vi flera stycken Maine Cooner på gården samt 1 hund Kenzo en tysk bruksschäfer. 

Drömmen om en egen Gård har jag haft sedan jag var liten men 2005 tog vi steget och flyttade från Stockholm och köpte en bondgård i norra Småland. Vi fick både grisar och får av min släkt, och vi provade oss fram med lammproduktion. Det var en härlig men arbetsam tid och vi beslutade att lägga ned produktionen 2010. 

Katter har jag haft i över 40 år men min första Maine Coon köpte jag Jan 2001 AristoCoon Shakira "Ninja", tanken var då att jag skulle ställa ut och bedriva avel. Men jag blev så förälskad i hennes bror AristoCoon Eminem, så det fick bli 2 kastrater istället. Och med mitt jobb i resebranschen så fanns ej tiden till utställning märkte jag och resandet ute i världen lockade mera än tävlingar. 

 Nu flera år senare och några år klokare, har jag tagit till mig min Mormors filosofi:

"En sak i taget och allt har sin tid..." Det är kloka ord från en vis kvinna!

Nu har jag både tiden och det totala engagemanget till att ställa ut och avla på mina katter och ge dem den tid dom behöver.

Jag kommer att bedriva avel i lugn och ro och har önskan om att föda upp sunda och friska kattungar med ett härligt temperament.

Jag åker på ganska mycket utställningar och så länge mina katter tycker det är ok.

Namnet på mitt stamnamn SE*Little Farm kommer från vår gård, vi tycker det verkar passade!

 

 

 

 

 

 

 

 

Post
Samtal
Karta
Om